Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2018 02:04 - Мрачната реалност на родителстването в България!
Автор: viziqzabg Категория: Политика   
Прочетен: 468 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 02.05.2018 02:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Мрачната реалност на родителстването в България! 

01:58 vellia написа: "Всичко се прави от немай къде и само, ако някой нареди от горе. Днешният протест има доста искания, но това е социален протест, който е главно заради това, че няма чуваемост. Дали ще бъде за вдовишките пенсии, ваксините, въпросът е, че дори да има някакъв диалог, няма резултат“, каза Васил Николов.

И да има визия тези хора са отвратени и обезверени. Единственото, което им остава е да ПРОТЕСТИРАТ срещу системата. Може би ако се натрупа критична маса протестиращи системата ще им обърне внимание? Съмнявам се. Системата е цинично антихуманна. Ще симулира загриженост и най-много да измисли закони, с които съвсем да обезправи родителите. Според мен трябва да се рестартира системата, за да се промени зловещата статистика за тихото угасване на българския народ. "

Абсурдна социална политика. Може би родителите трябва да започнат масово да съдят държавата за антихуманно отношение към децата им? За тези престъпления трябва да се говори високо, трябва да се чуе не само у нас но и навън. За съжаление, чак когато започнат да ни наказват от Европа нашите управляващи започват да симулират желание да променят нещата. Като че ли са прави хората за планът РАН-ЪТ? 

ГЕНОЦИД. Съзнателно обезлюдяване на територията на България. Освобождаване на територия за заселването й с КОГО?! Защото в природата - празно няма...  
Прочетено в мрежата от 01.05.:

Протестиращи родители обявиха война на държавата

Властимащите не ни обръщат внимание, категорични бяха те

Исканията им бяха за контрол и по-качествени ваксини и решаване на проблемите с т.нар. вдовишки пенсии

На протест пред Народното събрание родители със свещи в ръка обявиха война на държавата, предаде репортер на БГНЕС.

Няколко родителски протеста се състояха пред сградата на парламента. Техните искания бяха за контрол и по-качествени ваксини и решаване на проблемите с т.нар. вдовишки пенсии. Протестираха и родители на деца с увреждания.

 

Аз съм потърпевша от ваксините. Искам да отида да ваксинирам детето си без да ме е страх какво ще се получи след това и да се кръстя и моля на Господ“, заяви пред БГНЕС Клара Ласкова. „Детето ми е с БЦЖ, което е много рядко заболяване, но това е лекарска грешка. Три месеца е с гной, а сега ще пие антибиотици за туберкулоза. С първата глътка от живота си то получава болести. Трябва да се даде гласност на това, което се случва в държавата. Трябва да се даде шанс за равнопоставеност децата ни да растат както тези в Германия и Англия. Много е трудно да си родител в тази държава“, категорична бе тя.

image
Аз съм тук заради ваксините. Не съм против тях, а искам чисти ваксини, както е било някога и е имало контрол. Не мисля, че сега има контрол“, каза още протестиращата майка. Светлозар Никифоров, който е баща на детенце с увреждания подчерта, че държавата трябва да вземе мерки и да приеме закони, които да защитават правата на гражданите й. „Ние специално искаме Закон за личната помощ и преди 13 дни бяхме пред МС и никой не ни обърна внимание от управляващите“, подчерта той.

От своя страна Васил Николов, който е председател на Инициативен комитет за качествена и иновативна образователна система подчерта, че години наред се сменят правителства, но няма никаква чуваемост на нуждите и желанията на гражданите.

Никой не си мърда пръста да свърши нещо, ако не е в негова лична изгода или, ако не му се нареди от някой, от който е подвластен. Никой нищо не прави без изгода. Всичко се прави от немай къде и само, ако някой нареди от горе. Днешният протест има доста искания, но това е социален протест, който е главно заради това, че няма чуваемост. Дали ще бъде за вдовишките пенсии, ваксините, въпросът е, че дори да има някакъв диалог, няма резултат“, каза Васил Николов.

 източник - Епицентър

image



 
 



Гласувай:
3



1. viziqzabg - СБЪРКАНАТА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА - ПРОБЛЕМ № 1 НА БЪЛГАРИЯ!
02.05.2018 02:20
БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ СВОЯ ВИКТОР ОРБАН, ЗА ДА СЕ ОБЪРНЕ ПОСОКАТА НА СВОБОДНО ПРОПАДАНЕ И ЗА ДА СПРЕ ДЕГРАДАЦИЯТА НА НАЦИЯТА.
БЕЗ АДЕКВАТНА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЩЕ ЗАГИНЕМ!

ТЪРСИ СЕ БЪЛГАРСКИЯТ ВИКТОР ОРБАН!
цитирай
2. barin - Всеки случай не е Бойко Борисов, ...
03.05.2018 17:47
Всеки случай не е Бойко Борисов, нито Румен Радев, viziqzabg. Търси се политик с ясни виждания за развитие и издигане на международния авторитет на България.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: viziqzabg
Категория: Политика
Прочетен: 20234
Постинги: 24
Коментари: 44
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031